DARKO TRPI POSLEDICE SAOBRAĆAJKE! Lečim se kod psihijatra!prinuđen je da se leči kod psihijatra jer ne može da se oslobodi loših misli i košmara od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru prošle godine.

Folker već osam meseci nema miran san jer mu se skoro svake noći u snu javljaju slike udesa, iz kog je jedva izvukao živu glavu, te doživljava jezu kad god prolazi pored tog kobnog mesta. Iako je mislio da će vremenom to prebroditi, njemu je sve gore pa je morao da pronađe rešenje.

“Po savetu svojih najbližih, Darko je odlučio da krene na psihoterapiju kako bi savladao probleme s kojima se suočava. Njemu se dešava da u toku dana često menja raspoloženje, napet je, nervozan, ljut. I noću ima košmare, sanja nesreću, slupan automobil, bolnicu. Shvatio je da mora da reaguje”, otkriva izvor i dodaje…

“Lazić je popričao sa stručnim licem i već posle prvog susreta njemu je bilo bolje. Razgovor mu je veoma pomogao. Dobio je još veću volju za životom, koja mu je sad i više nego potrebna budući da njegova verenica Marina Gagić treba da se porodi za nepunih mesec dana”, kaže pevačev prijatelj.

Pozvali smo pobednika treće sezone “Zvezda Granda” i on je potvrdio naša saznanja.

“Ima istine u tome, lečim se kod psihijatra, odnosno posavetovao sam se s njim i prijalo mi je. Nije lako izbaciti loše stvari iz glave, a nema ništa ružno i loše u tome što želim da se oslobodim toga i normalno živim. To nikada ne može da se zaboravi, ali lakše ću prebroditi”, kazao je Lazić.

izvor: kurir

Related posts