Džejla: Sa četiri godine sam snimila prvu pesmu, a uz Mariju sam pronašla svoj putrođena je da pobeđuje, a prvo je naučila da peva pa tek onda da priča. Od malih nogu se takmiči i osvaja nagrade na muzičkim festivalima, a danas kad ima 17 godina jedna je od najuspešnijih i najpopularnijih mladih pevačica u regionu.

“Sa četiri godine sam postala pevačica i tad sam snimila svoju prvu pesmu koja se zvala “Čips i čokolada”. Posle toga sam učestvovala i pojavljivala se u svim muzičkim takmičenja u mom gradu Goraždu”, objasnila je Džejla svoje početke.

Nakon ovog nastupa Džejla je učestvovala u “Talent Time” 2010 godine u kome je došla do samog finala i takmičenju “Nade Sevdaha” 2014. godine u kojem je izabrana kao jedna od sedam najboljih. Pre dve godine pobedila je u muzičkom takmičenju “Neki novi klinci”, a nedavno je osvojila i titulu zvezda Granda. Ona je na početku sezone za svog mentora odabrala Mariju Šerifović, a gostujući u “Grand magazinu” objasnila je i koliko joj je mentorka pomogla u svemu.

“Značilo mi je mnogo što je Marija bila uz mene i sve je drugačije od kako sam ja uz nju. Ja pre nisam bila svesna šta ja tačno želim, a uz njenu pomoć sam pronašla taj svoj neki put”, rekla je Džejla i dodala da će strpljivo da odabere novu pesmu koju će objaviti u septembru.

“Tokom leta me očekuje nekoliko samostalnih nastupa i gostovanja na koncertima Marije Šerifović. Ostalo vreme iskoristiću za snimanje nove pesme”, rekla je talentovana pevačica.

Related posts