Milicu uslikali na LUKSUZNOJ PLAŽIuspela je da nađe nekoliko slobodnih dana kako bi se odmorila od silnih obaveza. Međutim, dan pred povratak u Beograd ju je dočekalo neprijatno iznenađenje. Renoviranje stana u koji je trebalo da uđe čim sleti u Beograd nije završeno.

– Milica je nedavno kupila stan u jednom luksuznom naselju u Beogradu za koji je izdvojila 270.000 evra, a za samo renoviranje i opremanje je dala 50.000 evra. Trebalo je da se po povratku iz Crne Gore već useli i odvojila je dane koji su joj za to potrebni, ali majstori nisu završili sve radove. Ovo je Milicu dodatno iznerviralo jer joj to pomera sve planove. U prvi mah je pobesnela, ali se brzo smirila i odlučila da produži odmor. Ona je ostala još nekoliko dana u Crnoj Gori, a i na nastupe je odlazila upravo odatle – kaže naš izvor blizak pevačici.

Tragom ove informacije potražili smo pevačicu u Crnoj Gori i zatekli je na jednoj luksuznoj plaži u Miločeru. U seksi bikiniju pevačica se odmarala na plaži.

– Mislila sam da ću se useliti ove nedelje ali očigledno još malo strpljenja treba. Na crnogorskom primorju odmaram po dan dva jer imam udarniči tempo i četiri puta nedeljno pevam u različitim gradovima, posvećena sam i četvrtom studijskom albumu, a za jesen spremam jedan projekat koji će biti na nivou Balkana.

Related posts