Mirza najavio novi albumovih dana vredno radi i nastupa, a pre nego što je zapevao pred beogradskom publikom na jednom popularnom splavu, otkrio nam je šta je to u njegovom životu novo ovih dana i kako sve postiže. Duetska pesma sa Milicom Todorović “Avet” naišla je na odličan odziv kod publike, a Mirza ne krije zadovoljstvo zbog uspeha ovog dueta, ali i najavljuje da uveliko sprema nove pesme koje će upotpuniti album.

– Ja mislim da uvek ima mesta za kvalitet, jer to nikada nije izašlo iz mode. moram da kažem da je to bio dobar spoj mene i nje, jer Milica je jedna sjajna osoba i mnogo je volim i ovako, ali i privatno, jedna od naših najboljih pevačica. Što se kaže najbolji drug među pevačima i najbolji pevač među drugovima.

Mirza već pola decenije postoji na estadi, a kako sam ističe, nije podlegao današnjim muzičkim trendovima, već se drži pravog pop zvuka, kako je i počeo svoju karijeru.

Trudim se da radim ono što osećam, ne volim da podizalim mnogo, ali mislim da u svemu što radiš treba imati dozu ukusa i sebe. Ja nisam protiv da se eksperimeniše, što da ne, ali sve u granici da to dobro zvuči.

Za kraj, Mirza je najavio da za jesen sprema novitete za svoju publiku.

Sledi nova pesma za septembar koja će najaviti, a već sledeće godine tamo u janaru ili februaru ide i novi album, tako da verujem i znam da će to biti kako treba – zaključuje Mirza.

Related posts