Rada podigla kuću u rodnom selu, a sada sestri Maji pokreće privatni biznis

Rada podigla kuću u rodnom selu, a sada sestri Maji pokreće privatni biznis


Nije tajna da je vezana za svoju porodicu i rodno selo Četereže gde je i podigla novu kuću za svog oca i sestru. Pevačica je i svom ocu obezbedila poljoprivredne mašine za rad, a sada je odlučila da obezbedi i svoju sestru Maju, kojoj će pokrenuti privatni biznis.

Radi je veoma važno da Maja bude obezbeđena, pa je shvatila da bi za nju bilo najbolje da joj otvori salon u kojem bi bila gazdarica, ali i radila sa mušterijama. S obzirom na to da je u svom rodnom selu Četereže renovirala kuću i kupila ocu sve što mu je potrebno za poljoprivredne radove, sada je na red došlo da obezbedi i sestru, za koju je veoma vezana. Maja je bila oduševljena Radinom idejom, ali i vrlo zahvalna što ima toliko poverenja u nju – priča izvor blizak pevačici i dodaje:

Iako je Maji Požarevac blizu, Rada je odlučila da joj otvori salon u Beogradu, gde će se i ona šminkati pre svakog gostovanja na televiziji, ali i nastupa. Ona smatra da će biti odlična reklama svojoj sestri, te da će tako privući veliki broj devojaka i žena koje je prate na društvenim mrežama, pa Maja neće imati mnogo problema da stekne mušterije – kaže sagovornik.

View this post on Instagram

🧸

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Izvor: Pink/Alo

Related posts