ZVEZDE GRANDA 2019 – cela 38. emisija (08. 06.) – četvrtfinale2019 – cela 38. emisija (08. 06.) – četvrtfinale

Takmičari koji su se plasirali u polufinale Zvezde Granda su: Armin Jusufović, Katarina Jovanović, , Alem Kadić, , Milica Atanacković, , Nevena Stojković, , Milica Čikarić, Ahmed Orahovčić, , Marin Ajdarević, Darko Kocevski Darinos, Džejla Ramović, , , Ognen Zdravkovski, Aleksandar Gute Marinković i .

ZVEZDE GRANDA 2019: Armin Jusufović i Katarina Jovanović – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale –

Armin se predstavio pesmama “Veruj u nas” od Adila i narodnom pesmom “Đurđevdan”, dok je Katarina otpevala numere “Lepi moj” Snežane Đurišić i “Žene vole dijamante” Jelene Karleuše. Žiri je i jednom i drugom kandidatu dao pet glasova, ali je u preglasavanju ipak pobedila Katarina, koja se plasirala direktno u polufinale.

ZVEZDE GRANDA 2019: Benjamin Kličić i Alem Kadić – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Prvi je otpevao pesme “Zapisano je u vremenu” Nedeljka Bajića Baje i “Rekli su mi da si plakala” Radeta Lackovića, dok se drugi predstavio numerama “Romanija” Halida Bešlića i “Volim te “Harisa Džinovića. Glasom Marije Šerifović odlučeno je da Alem ide direktno u polufinale.

ZVEZDE GRANDA 2019: Martinijan Kirilovski i Milica Atanacković – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Martinijan je otpevao pesme “Ostani” Gorana Karana i “Vreme da se rastaje” Darka Radovanovića, dok se Milica predstavila pesmama “Motori” grupe DIvlje Jagode i “Ti si sav moj bol” grupe EKV. Žiri je i Milici i Martinijanu dao po četiri glasa i tako ih oboje poslao u baraž.

ZVEZDE GRANDA 2019: Aleksandar Radojević i Nevena Stojković – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Aleksandar je otpevao pesme “Možda je to ljubav” Željka Joksimovića i “Ljuljaj me nežno” Olivera Mandića, dok se Nevena predstavila numerama “Kraljica tuge” Vesne Zmijanac i “Robinja” Lepe Brene. Oba kandidata imala su vrlo upečatljive nastupe, ali je glasovima odlučeno da i Nevena i Aleksandar idu u baraž.

ZVEZDE GRANDA 2019: Stefan Petrović Kosmajac i Milica Čikarić – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Stefan se predstavio pesmama “Dobro veče izgubljena nado” Zorana Kalezića i “Kako da se radujem” od Đanija, dok je Milica odabrala da otpeva numere “Rođeni (bato)” od Kaliopi i “Srećo reci” Maje Odžaklijevske. Bosančevim glasom odlučeno je da Kosmajac ide direktno u polufinale, dok će se Milica boriti u baražu.

ZVEZDE GRANDA 2019: Ahmed Orahovčić i Adi Šoše – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Ahmed je otpevao pesme “Sunce brže zađi” Džeja Ramadanovskog i “Tražim neku kao ti” Dragog Domića, dok se Adi predstavio pesmama “Nokturno” Olivera Dragojevića i “Dal si sretnija” Tošeta Proeskog. Žiri je obojici kandidata dao pet glasova, ali je u preglasavanju odlučeno da Ahmed ide direktno u polufinale.

ZVEZDE GRANDA 2019: Aleksandra Tadić Cipka i Martin Ajdarević – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Armin se predstavio pesmama “Veruj u nas” od Adila i narodnom pesmom “Đurđevdan”, dok je Katarina otpevala numere “Lepi moj” Snežane Đurišić i “Žene vole dijamante” Jelene Karleuše. Žiri je i jednom i drugom kandidatu dao pet glasova, ali je u preglasavanju ipak pobedila Katarina, koja se plasirala direktno u polufinale.

ZVEZDE GRANDA 2019: Darko Kocevski Darinos i Džejla Ramović – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Prvi kandidat se predstavio pesmama “Dođi” Parnog valjka i “I barval pudela” Šabana Bajramovića, dok je Džejla izabrala numere “Zagrli me” od Adila i “U inat prošlosti” Aleksandre Radović. Oboje su maestralno pevali i doneli numere sa mnogo emocija. Džejla je dobila stajaće ovacije od svog mentora, a Jelena je bila fascinirana izvođenjem druge pesme Darinosa.

ZVEZDE GRANDA 2019: Sanel Smolo i Filip Pecovski – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Sanel je izabrao pesme “Isplači se” Jašara Ahmedovskog i “Hajde srećo moja” Šabana Šaulića kojima je dotakao ne samo članove žirija nego i publiku. Potom je na scenu izašao Filip Pecovski u pratnji zgodnih plesačica i prvo otpevao pesmu “Koketa” Srđana Jula. Posle toga napravio je potpuno ludilo u stduiju svojim performansom za numeru “La Miami” MC Stojana, a svoju mentorku Jelenu je bacio u trans. Devojke su vrištale i pozdravile ga ovacijama dok je mešao kukovima, a za kraj je šmekerski poslao poljubac svima.

ZVEZDE GRANDA 2019: Jovan Pap i Ognen Zdravkovski – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Prvi se predstavio pesmama “Dunave” Yu grupe i “Pakleni vozači” Atomskog skloništa. Prvu pesmu je jako lepo doneo, a kad je zapevao drugu na sceni mu se pridružio . Njih dvojicu je toliko ponela atmosfera da su počeli da skaču na sceni, a mentor je bio i prateći vokal.

Ognen je nastupio zajedno sa Tijanom Dapčević koja je svirala violončelo, a kao prvu pesmu je odabrao “Nokturno” Olivera Dragojevića. Njihov nastup publika je nagradila ovacijama, a u drugoj pesmi “Pratim te” Tošeta Proeskog uspeo je da zadrži tu atmosferu.

ZVEZDE GRANDA 2019: Aleksandar Gute Marinković i Jakov Juričević – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Prvi se predstavio pesmama “Ima nešto u tom što me nećeš” Željka Joksimovića i “Letnje kiše” Dejana Cukića dok je drugi izabrao numere “Molitva za Magdalenu” Olivera Dragojevića i “Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac” Bijelog dugmeta.

ZVEZDE GRANDA 2019: Karlo Horvat i Nevena Stojanović Nensi – (08. 06.) – emisija 38. – četvrtfinale – video snimci

Prvi se predstavio pesmama “Laufer” Dženana Lončarevića i “Temperatura” Saše Kovačevića. Nevena je izabrala numere “Izdajice” Lepe Brene i “Ne tiče me se” Magazina. Žiri je sa svih pet glasova nagradio Nevenu koja je prošla direktno u polufinale, dok je Karlo sa četiri glasa čekao baraž na kraju emisije.

Related posts