ZVEZDE GRANDA 2019 – FINALE će se održati 20. junaJoš samo jedna emisija nas deli od saznanja ko će biti nova zvezda Granda. U emisiji “Zvezde Granda Specijal” predstavljeni su finalisti koji će se boriti za titulu pobednika “Zvezda Granda” 20. juna. Top 16 takmičara nastupiće u velikoj završnici muzičkog takmičenja pod svojim rednim brojevima i predstaviće se kao i do sad, sa po dve pesme.

Redosled nastupa takmičara u finalu:

1. Džejla Ramović, mentor Marija Šerifović

2. Ognen Zdravkovski, mentor Marija Šerifović

3. Darko Kocevski Darinos, mentor Đorđe David

4. Milica Atanacković, mentor Đorđe David

5. Ahmed Orahovčić, mentor Marija Šerifović

6. Martinijan Kirilovski, mentor Jelena Karleuša

7. Katarina Jovanović, mentor Jelena Karleuša

8. Benjamin Kličić, mentor Viki MIljković

9. Alem Kadić, mentor Dragan Stojković

10. Nevena Nensi Stojanović, mentor Ana Bekuta

11. Stefan Petrović Kosmajac, mentor Viki Miljković

12. Filip Pecovski, mentor Jelena Karleuša

13, Nevena Stojković, mentor Ana Bekuta

14. Armin Jusufović, mentor Marija Šerifović

15. Sanel Smolo, mentor Dragan Stojković

16. Milica Čikarić, mentor Jelena Karleuša

U finalnoj noći 20. juna gledaoci će moći da glasaju SMS porukama za svoje favorite tako što ukucaju redni broj takmičara i pošalju iz Srbije na 1010, Bosne i Hercegovine 091410719 i iz Severne Makedonije 145333.

Posle predstavljanja finalista i pod kojim će rednim brojevima nastupiti u finalu “Zvezda Granda” 20. juna, Saša Popović saopštio je da ima još jedno lepo iznenađenje za pobednika ove sezone. Nagradni fond je bolji nego prošle godine i još više je obradovao one koji priželjkuju trijumf u najpopularnijem muzičkom takmičenju.

“Pobednik dobija statuu ‘Zvezde Granda”, automobil ‘Škoda rapid’, pesmu i spot kao i jednu specijalnu nagradu – nastup na festivalu ‘Ulaz’ u Beogradu koji će biti održan od 11. – 13. jula”, rekao je Saša Popović u emisiji “Zvezde Granda Specijal”. Na ovom festivalu nastupaju i članice žirija Ana Bekuta i Jelena Karleuša, a deliti binu sa tako velikim zvezdama za pobednika će biti velika privilegija.

Podsećamo, za titulu najboljeg boriće se 16 finalista koji su dospeli u najuži izbor nakon devet meseci muzičke borbe i rada sa svojim mentorima. Njih će u velikom finalu ocenjivati po evrovizijskom sistemu bodovanja više od 30 članova žirija koji će se uključivati telefonskim putem. O pobedniku odlučuju i gledaoci slanjem SMS poruka iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

izvor: grand online

Related posts